MEĆAVA STAJE, STIŽE PROMENA: Vremenska prognoza za subotu, 20. januar

Novosti online

20. 01. 2024. u 01:00

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za naredne dane.

МЕЋАВА СТАЈЕ, СТИЖЕ ПРОМЕНА: Временска прогноза за суботу, 20. јануар

Foto: N. Živanović

VREME U SRBIJI

U Srbiji na severu razvedravanje, dok će u ostalim krajevima biti oblačno, na jugozapadu, jugu i istoku sa snegom uz formiranje, a na visokim planinama uz povećanje visine snežnog pokrivača.

Uostalim krajevima oblačno, na jugozapadu, jugu i istoku sa snegom uz formiranje, a na visokim planinama povećanje visine snežnog pokrivača. Posle podne i uveče očekuje se prestanak padavina i delimično razvedravanje.

Na severu se ponegde ujutro očekuje umereni mraz, a tokom dana biće pretežno sunčano.

Vetar slab i umeren, na istoku još pre podne povremeno jak, severozapadni.

Jutarnja temperatura iznosiće od -5 na severu do 1 stepen Celzijusa na istoku, najviša od minus 1 na jugu do 3 stepena na severu.

 

VREME U BEOGRADU

I u Beogradu jutro oblačno, hladno i suvo. Pre podne razvedravanje, a posle podne pretežno sunčano. Vetar slab do umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko minus 2, najviša oko 2 stepena.

PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 27. januara, u nedelju i ponedeljak ujutro mraz, od -10 do -3 stepena Celzijsa.

Tokom dana pretežno sunčano, a sledeće sedmice i toplije.

U ponedeljak krajem dana naoblačenje sa severozapada, koje će se tokom noći i u utorak proširiti i na ostale krajeve, uslovljavajući mestimično slabe i kratkotrajne mešovite padavine, kišu i sneg.

Posle toga biće promenljivo vreme, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala.

Kiša se u sredu uveče očekuje na severu, a u četvrtak ponegde i u ostalim krajevima, kada je na planinama kratkotrajno moguć i sneg.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu