LETO TRAJE DO NEDELJE, ONDA OSETNO ZAHLAĐENJE: Vremenska prognoza za sredu, 20. septembar

Novosti online

20. 09. 2023. u 01:00

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za narednih sedam dana.

ЛЕТО ТРАЈЕ ДО НЕДЕЉЕ, ОНДА ОСЕТНО ЗАХЛАЂЕЊЕ: Временска прогноза за среду, 20. септембар

Foto: Tanjug

VREME U SRBIJI

Pretežno sunčano uz promenljivu oblačnost i toplo. Samo posle podne u brdsko-planinskim predelima očekuje se kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab, promenljiv.

Najniža temperatura od 13 do 17, najviša dnevna od 27 do 30 stepeni.

VREME U BEOGRADU

I u glavnom gradu pretežno sunčano uz promenljivu oblačnost i toplo. Vetar slab, promenljivog smera.

Jutarnja temperatura od 14 do 17, najviša dnevna oko 29 stepeni.

 

PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

Do nedelje će biti toplo sa najvišom dnevnom temperaturom iznad proseka za ovaj period godine, u većini mesta oko i malo iznad 30 stepeni.

U četvrtak promenljivo oblačno, posle podne i uveče nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U petak i subotu pretežno sunčano. U subotu uveče u severozapadnim, tokom noći ka nedelji i u zapadnim, a u nedelju pre podne i u ostalim predelima Srbije naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature.

Pri intenzivnijim grmljavinskim procesima lokalno se očekuje veća količina padavina, zatim, pretežno sunčano uz promenljivu oblačnost, još samo u ponedeljak na jugu i zapadu ponegde sa kratkotrajnim padavinama.

Od nedelje temperatura će biti u padu.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024