VAŽNA VEST ZA ĐAKE: Objavljeno kako će se sutra organizovati časovi u školama

V.N.

16. 05. 2022. u 21:51

SVE škole dobile su večeras oko 21 sat obaveštenje o načinu na koji deca sutra idu u školu. To obaveštenje je prosleđeno roditeljima.

ВАЖНА ВЕСТ ЗА ЂАКЕ: Објављено како ће се сутра организовати часови у школама

Foto: N.Skednerija

Škole koje su danas detaljno pregledane od KD jedinica normalno organizuju nastavu. One koje nisu pregledane organizuju onlajn časove. Ukoliko sutra pre podne škole budu pregledane, druga smena će ići normalno. Ukoliko do toga ne dođe i oni će časove slušati onlajn.

Obaveštenje roditeljima osnovnih škola

U obaveštenju dostavljenom roditeljima osnovnih škola navodi se da ostaje dogovor da će se nastava sutra održavati online. Ukoliko u toku noći dođe do promene, odnosno škola bude pregledana, učenici će biti obavešteni. 

Veliki broj dojava

Prema poslednjim informacijama od 118 škola do sada je pregledano 69. 

Podsetimo, danas je bilo više dojava o bombama na teritoriji grada Beograda, pored škola meta su bili mostovi i u kasnim popodnevnim satima javljeno je da je postavljena bomba i u svim proizvodnim pogonima Beogradskog vodovoda.

Kako su "Novosti" objavile sve lažne dojave o podmetnutim bombama upućene su sa servisa Proton mejla.

Podsećanja radi, pre današnje akcije, od početka rata u Ukrajini, zabeležene su desetine lažnih dojava o postavljenim bombama, prvo u avionima "Er Srbije" na letu za Moskvu, pa u njihovim poslovnicama, potom u brojnim objektima širom Beograda i Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)