NA SNIMCIMA JE MOJ SIN: Nenad Periš - Moje nade su sve veće, hvala Beograđanima i policiji na pomoći (VIDEO)

Novosti online

03. 01. 2022. u 18:03

NENAD Periš, otac nestalog Mateja rekao je da mu snimci objavljeni na nekim srpskim portalima itekako bude nadu da je njegov sin živ.

НА СНИМЦИМА ЈЕ МОЈ СИН: Ненад Периш - Моје наде су све веће, хвала Београђанима и полицији на помоћи (ВИДЕО)

Foto: ATA images

- Mogu da potvrdim da je na objavljenim snimcimaa moj sin i to i na onima u gradu gde trči i traži taksi, kao i na onima kako pliva u vodi. Ja samo znam da se u klubu ništa smrtonosno nije događalo po njega, ali još ne možemo da rekonstruišemo što se događalo posle i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno.

On je dodao da "kada je dolazio u Beograd imao je loš osećaj da se neće sve ovo dobro završiti, ali kako vreme prolazi, njegove nade su sve veće."

- Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne. Pitaju me zašto policija nije angažovala ronioce? Sava je duboka četiri-pet metara i nije to more da prostor može se da se ogradi, a i nije bilo neke informacije s brodova da bi bio potrebano angažovanje ronilaca. Pohvalite sve ljude na gostoprimstvu i srdačnosti ovde u Beogradu kao i policiju koja ozbiljno radi svoj posao - rekao je Periš.

                    

               SNIMKE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE

(Slobodna Dalmacija)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!