VOZIO SA 4,31 PROMILOM ALKOHOLA: Policija uhapsila Podgoričanina

Tanjug

14. 08. 2023. u 13:18

PODGORIČKA saobraćajna policija uhapsila je R. M. (52) koji je upravljao vozilom sa 4,31 promilom alkohola u krvi.

ВОЗИО СА 4,31 ПРОМИЛОМ АЛКОХОЛА: Полиција ухапсила Подгоричанина

Foto: B. D.

Kako je Uprava policije objavila na društvenoj mreži X (Tviter), prilikom kontrolnog pregleda je utvrđeno da je vozilom upravljao sa 4,31 promilom alkohola u organizmu, kao i da su mu istekle saobraćajna i vozačka dozvola, prenosi portal CDM.

On je uhapšen u okviru akcije "Alkohol", u okviru koje su tokom vikenda uhapšena 52 vozača, podneto 195 prekršajnih prijava, izdato 1.375 prekršajnih naloga i oduzeta 31 registarska oznaka, prenose Vijesti.

BONUS VIDEO: POŽAR NA VOŽDOVCU: Žena zapalila rastinje na livadi, vatra se otrgla kontroli

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (2)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!