DEČAK POSLAO LAŽNU DOJAVU O EKSPLOZIJI U ŠKOLI: Jedanaestogodišnjak ne podleže krivičnoj odgovornosti

B. DABIĆ

04. 12. 2022. u 14:05

LAŽNU dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi u u Osnovnoj školi „Stefan Mitrov Ljubiša" u Budvi poslao je mejlom jedanaestogodišnji dečak .

ДЕЧАК ПОСЛАО ЛАЖНУ ДОЈАВУ О ЕКСПЛОЗИЈИ У ШКОЛИ: Једанаестогодишњак не подлеже кривичној одговорности

Foto: B. Dabić

Službenici Odeljenja bezbednosti Budva su, predizimajući mere i radnje na identifkaciji osobe koja je poslala mejl sa lažnom dojavom da je u Osnovnoj školi „Stefan Mitrov Ljubiša" postavljena eksplozivna naprava, došli do sumnje da je mejl poslao dečak starosti 11 godina. 

Službenici Tima za protivdiverzionu zaštitu su u subotu izvršili pregled prostorija škole i dvorišnog dela, kojom prilikom je utvrđeno da je dojava bila lažna. 

- Nakon identifikacije deteta koje je poslalo mejl sa lažnom dojavom, policija je prikupila obaveštenja od njegovih roditelja. Obavešten je nadležni državni tužilac koji se izjasnio da dečak zbog uzrasta ne podleže krivično pravnoj odgovornosti - naveli su iz Uprave policije.

Policija će o svemu navedenom upoznati školu i Centar za socijalni rad, radi preduzimanja radnji iz dela njihovih nadležnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

USLEDIĆE ODMAZDA, KIJEV ĆE IZGORETI: Nema pregovora