PRAZNIK MIMOZE OD 17. FEBRUARA DO 4. MARTA: Cvetnu svetkovinu otvara koncert Marije Šerifović

V.V.

16. 11. 2022. u 19:30

KONCERTOM Marije Šerifović biće otvoren 54. Praznik mimoze u Herceg Novom, a trajaće od 17. februara do 4. marta 2023. godine, saopštili su iz gradske Turističke organizacije. Najveća zimska turističko-propagandna manifestacija u Crnoj biće zatvorena koncertom Tonija Cetinskog.

ПРАЗНИК МИМОЗЕ ОД 17. ФЕБРУАРА ДО 4. МАРТА: Цветну светковину отвара концерт Марије Шерифовић

Foto: V.V.

Tradicionalni defile Gradske i mesne muzike Đenović, mažoretki i trombonjera prethodiće otvaranju cvetne fešte, a zatvaranju velika međunarodna karnevalska povorka.

Najmasovniji događaj koji na hercegnovskoj rivijeri redovno okupi i do dvadeset hiljada gostiju, uglavnom iz regiona, ali i iz Evrope, Fešta od mimoze, ribe i vina biće održana 18. februara kada i prvi veliki maskenbal. Kompletan program festivala u čast pahuljastog cveta mimoze koji najavljuje proleće biće predstavljen uskoro na konferenciji za novnare. Kao i prethodnih godina osmišljen je bogat program kulturnih i sportskih dešavanja.

Prve promocije zakazane su ovog vikenda u Beogradu i Novom Sadu na Međunarodnom sajmu turizma, potom i u Sarajevu.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja