Falkenštajner hotel Beograd - sertifikat za izvrsnost

Tanjug

26. 05. 2014. u 10:33

Фалкенштајнер хотел Београд - сертификат за изврсност
Fajkenštajner Hotel Beograd dobio je priznanje TripAdvisor-a "Serifikat za izvrsnost" za 2014, koji vrednuje ugostiteljsko poslovanje
BEOGRAD - Fajkenštajner Hotel Beograd dobio je priznanje TripAdvisor-a "Serifikat za izvrsnost" za 2014, koji vrednuje ugostiteljsko poslovanje i daje se samo kompanijama koje konstantno zaslužuju izvanredne utiske gostiju na portalu TripAdvisor, saopšteno je danas iz tog hotela.

"Veoma smo ponosi zbog nagrade koju nam je dodelio TripAdvisor 'Certificate of Excellence' i to je potvrda dobrog rada svih zaposlenih u Falkenštajner Hotelu Beograd", rekao je generalni direktor tog hotela, Aleksandar Vasilijević.

Priznanje TripAdvisor-a je, po njegovim rečima, dokaz poverenja u poslovanje i kvalitet usluge Falkenštajner Hotela Beograd.

"Namera nam je da u budućnosti prvenstveno opravdamo ukazano poverenje, ali i da budemo još bolji, čak i da prevaziđemo očekivanja naših gostiju", poručio je Vasiljević.

Prema utiscima gostiju na najvećem svetskom turističkom portalu Falkenštajner hotel je prepoznat kao hotel koji najbolje posluje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije