Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек рекао је да Бог није погледао његову екипу против Олимпијакоса, али да живот иде даље после елиминације из Европе.

- Четири минута нас је делило од тих неких наших снова. Бог нас овог пута нажалост није погледао. Живот иде даље", рекао је Дегенек за РТС.

Звезда је изгубила од Олимпијакоса са 1:0 и завршила на последњем месту у Групи Б Лиге шампиона.

- Свака част њима, имали су пенал, искористили су га, ми смо такође имали, а нисмо. Немамо тај "убилачки инстинкт". Свака велика екипа то има, ми не. Сада треба да освојимо првенство и куп и следеће године гурамо поново ту Лигу шампиона - казао је Дегенек.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Спектакуларна кореографија на "Караискакису": Навијачи Олимпијакоса и Звезде направили нестварну атмосферу на трибинама (ВИДЕО)

Упитан је зашто је Томане шутирао пенал, а не Марко Марин.

- Мислим да постоји договор, не обазирем се на то, не тиче ме се. Претпостављам да Марко није пуцао јер је пенал био на њему - одговорио је Звездин штопер.

Голман црвено-белих Милан Борјан је рекао да се "овакве ствари дешавају".

- Тешка утакмица... Играли смо добро дефанзивно, али је фалио гол. Промашили смо пенал. Шта да се ради, дешавају се овакве ствари. Сада треба да се окренемо првенству и купу и освојимо дуплу круну ове сезоне - рекао је Борјан.