Srpski fudbaler osvetlao obraz: Prijović donirao zdravstvenim ustanovama opremu vrednu 10.000 evra (FOTO)

A. Rovčanin

petak, 10. 04. 2020. u 16:50

Српски фудбалер осветлао образ: Пријовић донирао здравственим установама опрему вредну 10.000 евра (ФОТО)

Aleksandar Prijović Foto: M. Vukadinović

Stupio je sa nama u kontakt još 20. marta i izrazio je želju da nam finansijski pomogne – rekao je doktor Milinković i zahvalio se i porodici košarkaša Marka Gudurića

Reprezentativac Srbije i fudbaler Al Itihada Aleksandar Prijović, donirao je pribojskom Domu zdravlja i Opštoj bolnici medicinsku opremu vrednu 10 hiljada evra. Prijović, čiji su koreni iz Priboja, na ovaj način osvetlao je obrza u borbi protiv nevidljivog neprijatelja.

- On je sa nama stupio u kontakt još 20. marta i izrazio želju da nam pomogne finansijski i sada je ta pomoć realizovana. Kupili smo nove mašine za veš, koje su nam sada neophodne zbog pojačanih mera predostrožnosti. Ove prethodne bile su stare preko 40 godina i na ovaj način smo sada trajno rešili ovaj problem - kazao je direktor Doma zdravlja u Priboju, doktor Vladimir Milinković.

On se zahvalio svim pribojskim privrednicima koji su pomogli prilikom ove teške situacije, kao i porodici košarkaša Marka Gudurića.

- Imamo svu potrebnu zaštitnu opremu i nadam se da će tako i dalje ostati. Zdrvavstveni centar Užice redovno nas snabdeva kako bi se uspešno borili protiv virusa - kaže dr Milinković.


Isporuka donacije fudbalera Aleksandra Prijovića Foto A.Rovčanin

Komentari (5)

Stole

10.04.2020. 16:59

To je onaj sto je prekršio karantenu ? Jović donirao 5 puta vise i malo svima bilo , a o Djokoviću da ne trosimo reči...

Mićko

10.04.2020. 22:04

A lepi Đani jel donirao štagod, s obzirom na to da je upecan u istoj prilici?