FESTIVAL ULAZ: Eksplozija energije uz Željka, Harisa i Acu

E. B. T.

subota, 13. 07. 2019. u 20:15

ФЕСТИВАЛ УЛАЗ: Eксплозија енергије уз Жељка, Хариса и Ацу

Foto ATA Images

Drugo veče regionalnog festivala popularne muzike "Ulaz" održano na Beogradskom sajmu

DRUGO veče regionalnog festivala popularna muzike "Ulaz", koje je održano sinoć, na platou ispred Beogradskog sajma na tri pevačke bine, obeležili su nastupi Željka Joksimovića, Harisa Džinovića, Ace Pejovića, Nikolije Jovanović, Relje Popovića i drugih.

Oduševljena publika pevala je uglas sa Joksimovićem duže od sat i po. Pop pevač je napravio odličnu atmosferu izvodeći svoje i hitove domaćih i inostranih kolega. Otvorio je koncert pesmom "Ljubavi", i nastavio poznatim numerama "Ponelo me", "Libero", "Devojka"... Publika je bila posebno razigrana uz numeru "Drska ženo plava". Oduševio je prisutne snažnim i emotivnim izvođenjem balade "Leđa o leđa", ali i hitovima Dina Merlina "Supermen" i "Bjelog dugmeta" "A i ti me izneveri".

Nakon Joksimovića, publika je nastavila da uživa u odličnoj atmosferi na bini "Ulaz" uz Acu Pejovića. Ludu žurku na bini "Koreni" priredio je Haris Džinović koji je otvorio koncert pesmom "Ostariću, neću znati".

Glavne zvezde na bini rep i pop muzike "IDJTV" bili su Relja Popović i Nikolija Jovanović. Publika je imala priliku da čuje numere sa njihovih novih albuma, kao i njihovu prvu duetsku pesmu "Meduza". Relji je ovo bio prvi nastup pred beogradskom publikom, i nije krio uzbuđenje. Nikolija je pre nastupa rekla da joj je čast što učestvuje na istom festivalu kao i njena majka pevačica Vesna Zmijanac, koja je prethodne večeri zabavljala publiku na bini "Koreni".


Pročitajte još: KARLEUŠA U NIKAD SKANDALOZNIJEM IZDANjU NA FESTIVALU "ULAZ": Bele trakice jedva pokrile intimne delove, Vranješa ni na vidiku (FOTO+VIDEO)


Posednjeg dana festivala, publika će imati priliku da uživa u nastupima Marije Šerifović, Saše Matića, Ane Bekute, "Amadeus benda", Dragana Kojića Kebe, Cobija i drugih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Apis

14.07.2019. 22:42

Толико су оставили утисак, да би било најбоље да вам више не узурпирају штампу, ни веб.