GOJKOVIĆ SA ŽENAMA U KULI: Srbija ide u dobrom pravcu, ovde ima uslova za dobar život (FOTO)

Novosti online

26. 11. 2023. u 20:42

ČLANICA Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković razgovarala je danas sa ženama Kule i tom prilikom naglasila da žene podržavaju politiku Srpske napredne stranke i liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, jer je to glas za politiku nastavka razvoja zemlje, zapošljavanja i novih radnih mesta.

ГОЈКОВИЋ СА ЖЕНАМА У КУЛИ: Србија иде у добром правцу, овде има услова за добар живот (ФОТО)

Foto: Novosti

- Razgovarale smo o tome koliko je važno da postoji perspektiva da se nađe posao u opštini u kojoj živite, jer ono što je najvažnije jeste da žene sa kojima sam razgovarala žele da žive i rade u mestu u kom su se rodile i da ne žele da odlaze u veliki gradove poput Novog Sada ni Beograda, a pogotovo im nije cilj da napuste našu državu, jer smatraju da Srbija ide u dobrom pravcu i da ovde ima uslova za dobar život - naglasila je Gojković.

Gojković je rekla i da su joj žene prenele da podržavaju napore Srpske napredne stranke i Vlade Srbije za otvaranje novih radnih mesta, kao i nastojanja da se zemlja ravnomerno razvija u svakom segmentu i da Srbija bude dobro mesto za život za sve građane gde god da žive.

Gojković je rekla da se i u oblasti kulture sve više ulaže u obnovu domova kulture, muzeja i biblioteka širom Srbije, kao i da će Kula, uz finansijsku podršku Pokrajinske vlade, koja je izdvojila 200 miliona dinara 2024. godine dobiti moderan muzej i gradsku biblioteku, uz podršku i Ministarstva kulture.

Foto: Novosti

 

Gojković je razgovarala sa ženama Kule i okolnih mesta o izazovima sa kojima se suočavaju, kako sa onima koje se bave poljoprivrednom delatnošću, preduzetništvom, radom sa decom, tako i sa onima koje rade u zdravstvu i sa starijima.

- Sve one vole Kulu i mesta u kojima žive zato što se Srbija razvija, a time i njihova Kula. Pozdravile su projekat Pokrajinske vlade za izgradnju biblioteke i galerije u nekadašnjoj zgradi policijske stanice - rekla je Gojković i naglasila da će Kula u okviru ovog projekta dobiti i muzej mode, prvi muzej ovog tipa u Srbiji.

- Sve ovo ćemo ostvariti uz pobedu na predstojećim izborima liste 'Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane'. Ubeđena sam da će se 17. decembra ovde izaći na izbore i da su moje današnje sagovornice donele važnu odluku za sebe i svoje porodice da glasaju za listu Srbija ne sme da stane - poručila je Gojković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)