SVEČLJA U ZAGRLJAJU NARKO-DILERA IZ SAMOOPREDELJENJA: Objavljena kompromitujuća fotografija Kurtijevog ministra (FOTO)

Novosti onlajn

15. 08. 2023. u 13:06

KAKO javljaju mediji iz Tirane, u velikoj policijskoj akciji uhapšena su petorica muškaraca među kojima je i Besnik Mujeci, odbornik Samoopredeljenja u Prištini. Ubrzo nakon objavljivanja vesti, oglasio se i Berat Rukići koji je objavio fotografiju Mujecija sa Kurtijevim ministrom Dželjaljom Svečljom.

СВЕЧЉА У ЗАГРЉАЈУ НАРКО-ДИЛЕРА ИЗ САМООПРЕДЕЉЕЊА: Објављена компромитујућа фотографија Куртијевог министра (ФОТО)

Foto: Printskrin

Rukići je fotografiju podelio i napisao:

"Trafikant i njegova bliskost sa onim ko treba da se bori sa trgovcima (ministrom). Ne zaboravimo činjenicu da se saobraćaj odvijao sa KiM u pravcu Albanije. Gde ide Samoopredeljenje?"

Inače, u vezi sa akcijom, policija Albanije je na konferenciji za novinare saopštila da je na osnovu dokaza pribavljenih tokom istrage organizovana i okončana šifrovana policijska akcija „KAŽENjAK 2“ u okviru koje su uhapšeni: Mithat Ramadani (30) Besnik Mujeci (40), obojica iz Prištine, kao i Kalem Picari (24), Ambra Miftari (28) i Daniel Avdija (26), sva trojica iz Tirane.

Albanska policija je saopštila da su "uhapšeni locirani sa sumnjivom pošiljkom narkotika u kojoj se nalazilo 11.300 tableta ekstazi", tržišne vrednosti oko 400.000 evra.

Istraživanja su pokazala da su ovi građani, koristeći tok turističke sezone, pošiljke propuštali autobuskim linijama Priština-Tirana. Kada su pošiljke stigle u Tiranu, iznajmljenim automobilima su transportovane u Tiranu i druge gradove, uglavnom na obali. Mesta za razmenu su bila određena na javnim mestima sa velikim kretanjem i protokom ljudi. Da bi postigli dogovore sa distributerima sintetičkih droga u Albaniji, trgovci su tražili akontaciju, pa čak i ostavljali vozila kao garanciju. Zaplenjeno je vozilo, kao i pet mobilnih uređaja, saopštila je albanska policija.

BONUS VIDEO: SRAMNE SCENE U PRIŠTINI - Kurtijevi izneli zastave zločinačke OVK i Velike Albanije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024