BRUKA I SRAMOTA ZORANE MIHAJLOVIĆ: "Ne kaže narod uzalud - Ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag"

Novosti onlajn

16. 02. 2023. u 15:44 >> 16:19

OD TRENUTKA kada nije ministarka u Vladi Republike Srbije Zorana Mihajlović pokazuje svoje pravo lice. Ne kaže naš narod uzalud: "Ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag", navodi u svom novom saopštenju Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

БРУКА И СРАМОТА ЗОРАНЕ МИХАЈЛОВИЋ: Не каже народ узалуд - Не пада снег да покрије брег, већ да свака звер покаже свој траг

Foto Tanjug

"A ona je sama o sebi sve najbolje rekla: da joj je najvažnija fotelja i lični interes, da je spremna na sve, čak i da "gazi preko mrtvih kako bi stigla do svog cilja", bez ikakvog poštovanja, ljudskosti, i uz potpuno odsustvo svih moralnih normi.

Jasno je da nikako ne može da se pomiri sa tim što ne nosi titulu - gospođe ministarke, već titulu - bivše ministarke.

Njeno ponašanje je samo dokaz koliko je predsednik Aleksandar Vučić bio u pravu što ovakav interesdžija i sebičnjak nije deo srpske Vlade.

Ova bruka i sramota podržala je rezoluciju u kojoj nas optužuju za genocid i silovanje desetine hiljada žena, devojaka, muškaraca i dečaka.

Kada je bila u stanju da na ovakav način pljune po sopstvenom narodu i ne čude gadosti koje izgovara usled ličnog nezadovoljstva, revolta i besa.

Mudrost i pronicljivost predsednika Aleksandra Vučića spasila je Srbiju ovakvih kao što je Zorana Mihajlović", navela je Đurićeva u saopštenju. 

Podsetimo, Zorana Mihajlović, nekadašnja članica G17 plus i Srpske napredne stranke, napisala je danas na svom Instagram nalogu: „Istorija nas uči da kad pogrešite voz onda je svaka stanica na kojoj stanete pogrešna. Tako je i sa desničarima i radikalima. Oni su u pogrešnom vozu“. 

Ona je istakla da se neke lekcije teško uče, te da ponekad moraš da platiš i kaznu za neznanje, ali i da za učenje nikad nije kasno, aludirajući na protest ekstremista koji su se okupili sinoć ispred zgrade Predsedništva i sa koga su poslate jezive pretnje ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)