BOCAN-HARČENKO OSUDIO PRETNJE UBISTVOM VUČIĆU: Rusija opredeljena za nastavak svestrane saradnje sa prijateljskom Srbijom

Novosti online

16. 02. 2023. u 14:31

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko najoštrije je danas osudio pretnje sa skupa koji je održan kod zgrade Predsedništva Srbije.

БОЦАН-ХАРЧЕНКО ОСУДИО ПРЕТЊЕ УБИСТВОМ ВУЧИЋУ: Русија опредељена за наставак свестране сарадње са пријатељском Србијом

Foto D. Milovanović

Bocan-Harčenko je na Tviteru naglasio da je Rusija opredeljena za nastavak svestrane saradnje sa prijateljskom Srbijom i da se ne meša  u unutrašnja pitanja Srbije.

- Najoštrije osuđujemo pretnje upućene sa skupa koji je sinoć održan u blizini Predsedništva Srbije - naveo je Bocan-Harčenko na svom nalogu na Tviteru.

Podsetimo, sa protesta ekstremista koji su se okupili sinoć ispred zgrade Predsedništva poslate su jezive pretnje ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.  Dok su držali govore sa bine se obratio jedan od organizatora protesta Dejan Petar Zlatanović, koji je na kraju svog govora viknuo "Ko potpiše-njega ubiše" i Damjan Knežević iz takozvanih "Narodnih patrola, čiji se pripadnik Dejan Bobaček danas uputio sa snajperskom puškom na protest ispred Predsedništva, takođe je potvrdio da je njihova namera da ugroze život predsednika Vučića.

On je na protestu između ostalog izjavio:

- Kunem vam se, spremni smo za mnogo više od nereda!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (19)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)