ĐURIĆEVA PORUČILA: "U najbednije laži zasniva se politika Demokratske stranke"

Novosti onlajn

10. 02. 2023. u 17:54

NEVENA Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, oglasila se novim saopštenjem o Demokratskoj stranci.

ЂУРИЋЕВА ПОРУЧИЛА: У најбедније лажи заснива се политика Демократске странке

Foto: SNS

"Ako je iko pomislio da smo čuli sve moguće laži od pripadnika onoga što se nekada zvalo Demokratska stranka, prevario se. Tome nikada kraja. Na bezobrazluku i bahatosti, nasilju i vređanju koje je zavijeno u najbednije laži zasniva se sva njihova "politika".

Pa je tako, rezervni Lutovac Dragana Rakić "u šoku" i zbog pretnji koje je uputila predsedniku Republike Srbije i reči koje je sama izgovorila, iste više puta ponovila, i svi su ih čuli.

Da ima obraz i da za sramotu zna nikada više ni reč ne bi trebala da progovori, već da se samo pokrije ušima i ćuti - imaući u vidu šta je sve izgovorila i uradila za samo poslednjih nekoliko meseci . Samozvana liderka, doduše nije utvrđeno čega, ali joj je valjda toplo oko srca da samu sebe tako naziva, poznata je po svojim izlivima besa, upadanju u prostorije sopstvene stranke i bednom vređanju svojih stranačkih kolega i osnivača stranke, po svom ničim izazvanom urlikanju kao da je sišla sa uma, po pretnjama koje je upućivala poslanicima Srpske napredne stranke: "Jurićemo Vas po ulici! Nije stilska figura u pitanju", po tome što je ljude koji pošteno rade svoj posao slala u kućicu i pretila svojim i kriminalnim vezama svog muža, ali i po plitkim i prozirnim lažima koje se proveravaju u roku od odmah.

Onako kako je danas gnusno slagala kada je reč o zaposlenju njenog supruga rekavši da: "je već 23 godine zaposlen u Pilotskoj akademiji u Vršcu, koja je pod Ministarstvom prosvete", a zapravo je Vazduhoplovna akademija u Vršcu postala deo formalnog obrazovanja tek 2021. godine, ni trepnula nije kada je slagala da je njihov član iz Vlasotinca zapravo član Srpske napredne stranke, a istina je da pomenuta osoba ima svoju grupu građana. Potpuno identičnu mantru koristi i njen šef koji preti nekakvim snimkom, ali se, naravno, na kraju ispostavi da pomenuti snimak uopšte ne postoji.

Ovakav arsenal laži, brutalnih i bednih, koje Rakićka  i njen šef bez imalo stida izgovaraju, mogu na pamet pasti samo nekome ko je potpuno sišao sa uma. O njihovoj politici se ne može ni govoriti - jer ne postoji.

Ono što je sigurno - raskrinkaćemo svaku njihovu laž, i na istu odgovoriti istinom. Politika predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne se na tome zasniva: na ozbiljnom radu, posvećenoj borbi, rezultatima i istini. Time ćemo ih uvek pobeđivati!, navedeno je u saopštenju Đurićeve. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!