VUČEVIĆ PROGOVORIO O ANONIMUSIMA: "Uspešno je izvršena odbrana od hakerskog napada"

Novosti online

16. 01. 2023. u 11:09

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje sastanku na kom se predstavljaju rezultati analize stanja, operativnih i funkcionalnih sposobnosti Vojske Srbije za 2022. godinu.

ВУЧЕВИЋ ПРОГОВОРИО О АНОНИМУСИМА: Успешно је извршена одбрана од хакерског напада

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Sastanak je počeo u devet časova u Domu garde u Topčideru, a prisustvuju i premijerka Ana Brnabić, predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić, potpredsednik vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović.

- Kontinuirani su bili napadi na sajt. Uspešno je izvršena odbrana od hakerskih napada. Bilo je napada iz regiona, iz Evrope. Prvo je krenuo hakerski napad na sajt Ministarstva odbrane, Vojske, pa na ostale - ističe Vučević.

Podsetimo, hakerska grupa Anonimusi objavila je još jednu poruku na svom nalogu na Tviteru, u kojoj tvrdi da je, nakon sajta Vojske Srbije, hakovala i sajt predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

BONUS VIDEO: PREMINULA ELVISOVA ĆERKA -  Snimci Urgentnog centra bolnice u koju je prevezena Liza Meri Prisli

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)