LISTA "UJEDINJENI ZA POBEDU SRBIJE": U vladi i resor za povratak

V. N.

11. 03. 2022. u 20:53

NAŠ plan je da ceo jug Srbije bude dobro mesto za život, u koji će se naši ljudi iz sveta vratiti, a država će to organizovati i pomoći. Napravićemo ministarstvo za povratak, koje će omogućiti da vaši sinovi i kćeri ponosno iz sveta dođu svojoj kući i doprinesu razvoju ovog kraja.

ЛИСТА УЈЕДИЊЕНИ ЗА ПОБЕДУ СРБИЈЕ: У влади и ресор за повратак

Foto promo

To je u Vlasotincu poručio Borko Stefanović, šesti na listi "Marinika Tepić - Ujedinjeni za pobedu Srbije". On je naveo da će posle izbora svaki građanin imati pravo na besplatnu zdravstvenu zaštitu, da će plate svima porasti za 12 odsto, a da će minimalna zarada iznositi 42.000 dinara:

- Svi zajedno ćemo stvoriti Srbiju u kojoj će biti investitora, ali neće biti niskih plata ispod proseka, niti će biti mesta bez deponija i kanalizacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

STAV BEOGRAĐANA: Pitali smo građane šta misle o zabrani pušenja u zatvorenom koju traži ministarka Danica Grujičić (ANKETA)