Užas u Podgorici: Pas izujedao dečaka

Novosti Online / M.S.

07. 12. 2019. u 11:27

Ужас у Подгорици: Пас изуједао дечака

Foto S. D.

Pas rase belgijski ovčar "malinoa", teško je povredio dečaka (10) u naselju Zlatica u Podgorici
Pas rase belgijski ovčar "malinoa", teško je povredio dečaka (10) u naselju Zlatica u Podgorici. Mališan je, dok je vozilo bicikl, izujedan u predelu grudi i ruku i zbog teških povreda hitno je prebačen u Klinički centar Crne Gore gde je i operisan.


- Iz Urgentnog centra, po već ustaljenoj proceduri, obavešteni smo o ovom incidentu. Pronašli smo i vlasnika psa, od koga je uzeta izjava. O povređivanju dečaka policija je obavestila nadležnog tužioca - saopšteno je Novostima u Upravi policije Crne Gore, iz koje su demantovane tvrdnje da je pas koji je izujedao dete u vlasništvu policije.


Novosti saznaju da je vlasnik psa policajac, ali da nema govora o tome da je reč o službenom, već o psu koji je u vlasništvu fizičkog lica.


Pročitajte još: UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Stravičan napad psa na devetogodišnjeg dečaka


- Porodica dečaka za sada nam se nije obraćaala. Međutim, mi smo odmah po saznanju za incident sproveli sve radnje po službenoj dužnosti - naglašavaju iz Uprave policije.


Zbog traume koju je dete preživelo, u fazi oporavka proći će standardi tretman u koji će biti uključeni i psiholozi i dečji psihijatar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije