Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je da su se danas predstavnici Đilasovog SzS-a posebno istakli u napadima na Aleksandra Vučića, Nebojšu Stefanovića, Anu Brnabić i sve one koji se naporno bore da spasu živote građana Srbije.


U trenutku kada se predsednik Srbije ličnim zalaganjem trudi da obezbedi respiratore koji znače život, kako se navodi, Dragan Đilas, Boško Obradović i svi oni okupljeni u Đilasovom SzS-u, "smeju se kineskoj donaciji, smeju se novim respiratorima, smeju se epidemiolozima koji danonoćno rade kako bi pomogli svojim građanima".


"Hvataju se za lapsus doktorke Darije Kisić Tepavčević koji je napravila, preumorna od rada, pričajući o prvom registrovanom slučaju u Srbiji. Napadaju je i provlače kroz svoje blato umesto da se ponude da pomognu građanima Srbije", navode beogradski naprednjaci.


Kako kažu, ne vredi ni demantovati njihove laži, jer ih demanti ne zanimaju.


"U nastavcima nam daju gluposti, bizaran humor i laži. Ali priznajemo da od uništitelja Srbije nismo očekivali ništa drugo od onoga na šta su nas navikli - laži i izmišljanje afera, jer očigledno nemaju šta drugo da ponude", napominje se u saopštenju.


Zato, kako navode, sa jedne strane imamo Boška Obradovića koji danima reciklira izmišljene priče, ne bi li privukao pažnju na sebe, a sa druge imamo Đilasa koji pokušava da bude duhovit, a zapravo je bezobziran.


"Ceo svet se bori protiv pandemije korona virusa, a samo Đilasovci za svoj rejting, i to po svaku cenu. Žalosno", zaključio je Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke.