NAJOPASNIJA namirnica koju stalno jedemo: Često je na sniženju, a niko vam neće reći da može biti živ OTROV
18. 01. 2020. u 22:29
Namirnica koja je često na sniženju, a retko ko bi vam rekao da je štetna za čovekov organizam i da je odmah izbacite iz ishrane
Foto A.Stevanović
Iako znamo da može biti veoma ukusna, ali je toliko puna otrova, hormona, fekalnih materija, pesticida i antibiotika.
Viršle se prave od otpada životinjskih organa, hrskavice, kostiju, creva, nerava i drugih nejestivih delova organa. Nakon detaljnih studija koje su istražile povezanost ove hrane i nastanka kancera, rezultati su bili poražavajući.
Sastav viršle je više od 50 posto otrova! Svetski fond za istraživanje raka je naveo da bi ljudi trebalo da izbace ovu mesnu prerađevinu iz svoje ishrane što pre, ako žele da sačuvaju svoje zdravlje.
Osim viršli, na ovoj listi su i paštete, kobasice, parizeri, šunke i ostale fabrički upakovane mesne „poslastice“.
Goran
19.01.2020. 04:53
Viršle se prave od kože koja i nije toliko štetna ali ukus, miris, boja i razni drugi pojačivači su siguran kancer...
Moji su pravili domace kobasice, koristili su creva od svinje koja se klala na jesen, a meso koje je korisceno je 100 prirodno
pa ni voda vise nije zdrava ali je moramo piti....hleb odavno ,ali moras nesto jesti....citav spisak hrane je zatrovan....i zemljiste,vazduh,....a nemaju svi dzep za "zdravu hranu " koju preporucuju neki strucnjaci...
Će jedemo jastozi kad imamo pare do tad švargla kavurma cvarci pihtije crevca i droba ništa nema da se baci.
Komentari (4)