NOVOGODIŠNJI TROBROJ “NOVOSTI”: Praznik uz ekskluzivne intervjue i reportaže

Novosti online

30. 12. 2020. u 21:24

U SUSRET Novoj godini, vaše i naše ”Večernje novosti” u četvrtak izlaze kao trobroj, na 64 strane.

НОВОГОДИШЊИ ТРОБРОЈ “НОВОСТИ”: Празник уз ексклузивне интервјуе и репортаже

Foto: Novosti

I kao i u svakom prazničnom broju, donosimo vam ekskluzivne intervjue, priče i reportaže.

Otkrivamo vam detalje Balkanskog toka, letimo sa ekipom moćnog helikoptera MI-35, radimo sa radnicima koji prave most preko Save. Posetili smo petomesečnog Aleksandra koji je rođenjem zaštićen od virusa korona, a saznali kako je Brazilac Tijago Fereira postao srpski zet. Razgovarali smo i sa Zoranom Đurićem iz Crvenke, ocem dvanaestoro dece, koji je dva puta samo pukom srećom izbegao smrt.

Donosimo vam intervju sa neobičnim Francuzom koji je čuvar večne vatre na Trijumfalnoj kapiji u Parizu, otkrivamo ko najčešće zove Ivicu Dačića i kako u ambasadi Srbije u Podgorici živi srpski Asanž - Branka Milić.

Za praznični trobroj “Novosti” govore Aleksandar Vulin, Slavenko Terzić, Dušan Kovačević, Emir Kusturica, Lepa Brena, Nikola Pejaković, Anica Dobra, Jovana Joksimović...

Za ljubitelje sporta Ali Benaser, fudbalski sudija, otkriva kako je priznao čuveni Maradonin gol na Svetskom prvenstvu 1986. godine. Dušan Tadić priznaje šta za njega znači što je treći put izabran za prvu zvezdu srpskog fudbala, a Aleksandar Katai otkriva da mu magija pomaže da bude najbolji.

Sve to i još mnogo više pročitajte u sutrašnjem prazničnom trobroju “Večernjih novosti”

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna