KAKO DA DOBIJETE VIŠE, A PLATITE MANJE? Krajnje jednostavan odgovor na pitanje koje sve muči

Novosti online

14. 07. 2021. u 17:00

PAMETNI telefoni i satovi, tableti, laptopovi su postali deo svakodnevnog života. Bez obzira da li je vreme za posao ili zabavu, sedenje u čekaonici ili putovanje - sve to postaje nezamislivo bez slušanja omiljene muzike na svom pametnom telefonu, ubijanja vremena uz igrice ili dopisivanja sa dragim ljudima.

КАКО ДА ДОБИЈЕТЕ ВИШЕ, А ПЛАТИТЕ МАЊЕ? Крајње једноставан одговор на питање које све мучи

Foto: Depositphotos

Pored toga što ispunjavaju svoje osnovne funkcije, tehnologija je toliko napredovala da nam svaki gedžet - telefon, tablet, laptop - omogućavaju da budemo jedinstveni. Ne samo da ga prilagodimo svojim potrebama, već da se istaknemo u moru drugih ljudi.

Da nas svaki put kada otključamo telefon dočeka fotografija porodice ili voljene osobe, da nam svaki poziv počne omiljenom melodijom, da nas ne bude iritantni zvukovi, već opuštajuća melodija za početak dana.

Ali  kako da pronađemo aparat koji nam najviše odgovara, koji će zadovoljiti sve naše zahteve - čiji softver je najlakši za navigaciju, koji ergonomski dobro leži u ruci - a da u isto vreme ne bude skup, već pristupačan.

Bilo da je u pitanju kupovina stana, automobila, kompjutera, pametnog telefona ili sata - večito je pitanje kako da dobijemo što više, a da platimo manje.

Upravo to nam omogućava Huawei - kompanija koja se kvalitetom, a pristupačnim cenama, probila na vrh svetskog tržišta i suvereno vlada svim oblastima digitalnih tehnologija.

Samo na huaweishop.rs do 25. jula traje velika akcija koja će vam omogućiti da izaberete i kupite telefon, sat, laptop iz snova, a da u isto vreme dobijete neverovatne popuste. Na sve kupovine ukupne vrednosti iznad 15.000, 30.000 i 50.000 dinara vaš račun se automatski umanjuje za 1.500, 3.000 ili 7.000 dinara.

Različite kombinacije benefita vam mogu omogućiti da Huawei MatePad T10s i poklon futrolu ukupne vrednosti 23.598. dinara dobijete za samo 16.699. I to je samo jedna od mnogih ponuda, a više pogodnosti možete videti na sajtu huaweishop.rs/launch.

Na sve to, jednostavnom posetom adresi huaweishop.rs i unošenjem svoje imejl adrese prilikom prijave dobijate vaučer u iznostu od 800 dinara, koji možete iskoristiti do 8. avgusta. Potrebno je samo da u korpu ubacite željeni proizvod i u polje promo kod upišite onaj koji ste dobili u vaše elektronsko sanduče.

Proučite ponude koje je omogućio Huawei i pronađite idealni aparat za sebe, sjajan poklon za voljenu osobu ili mašinu koja će vam omogućiti da se zabavljate uz filmove i igrice.

(Promo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju