Krnjača dobila novo dečje igralište i teretanu na otvoreno

Beta

16. 08. 2016. u 12:53

U naselju Krnjača u opštini Palilula od danas su građanima dostupni novo dečje igralište, teretana na otvorenom i kutak za miran odmor, na ukupnoj površini od 685 kvadrata

Крњача добила ново дечје игралиште и теретану на отворено

Twitter

U naselju Krnjača u opštini Palilula od danas su građanima dostupni novo dečje igralište, teretana na otvorenom i kutak za miran odmor, na ukupnoj površini od 685 kvadrata.


Igralište u ulici Koste Josipovića kompletno je rekonstruisano i izgrađena je nova teretana na otvorenom, dok je za starije sugrađane napravljen kutak za miran odmor sa šah stolom i četiri klupe.

Celo igralište je ograđeno metalnom ogradom, pored je ugrađeno sedam klupa za sedenje a postavljene su i betonske đubrijere i zasađeno novo drveće.

Građanima na korišćenje simbolično su ih predali gradski menadžer Goran Vesić i generalni direktor Javno komunalnog preduzeća "Zelenilo Beograd" Slobodan Stanojević.

"Od početka godine u opštini Palilula obnovljena su četiri dečja igrališta i izgrađeno isto toliko teretana na otvorenom, a generalno u Beogradu smo izgradili oko 60 igrališta i teretana ove godine", rekao je Vesić, saopšteno je iz gradske uprave.

On je pozvao građane da šalju predloge za uređenje najavivši da Grad u skladu sa mogućnostima nastaviti da im izlazi u susret, navodi se u saopštenju.— BOKiNFO (@BoKISmoKI94) August 16, 2016

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije