NE ZNA SE KO JE U GOROJ FORMI: Kembridž sedam mečeva bez pobede, Kolčester vezao tri poraza

O. M.

17. 10. 2023. u 11:20

KOLČESTER gostuje Kembridž junajtedu u drugom kolu grupne faze engleskog Liga trofeja. Utakmica se igra na Abi stadionu u Kembridžu od 20 časova.

НЕ ЗНА СЕ КО ЈЕ У ГОРОЈ ФОРМИ: Кембриџ седам мечева без победе, Колчестер везао три пораза

Foto AP

Obe ekipe su poražene u prvom kolu. Kolčester ubedljivo 5:0 od kombinovanog tima rezervista i omladinaca Totenhema, a Kembridž 2:0 od Piterboroa.

Takođe i jedni i drugi su u očajnoj formi. Kembridž je u seriji od sedam utakmica bez pobede. U prvih šest kola Lige jedan imali su polovičan učinak od po tri pobede i poraza, da bi u narednih šest osvojili samo tri boda. U Liga kupu zaustavljeni su već na startu pošto je na penale bolji od njih bio četvrtoligaš Saton.

Kolčester je vezao tri poraza u Ligi dva, a u poslednjih šest kola ostvario je samo jednu pobedu i to 5:4 nad tadašnjim liderom Nots kauntijem.

U prethodnom kolu doživeli su katastrofu od Forest grina. Držali su se nekako (0:1) do 47. minuta kada su ostali sa igračem manje, a onda su domaći ubacili u višu brzinu i postigli još četiri gola.

Kembridž i Kolčester su do pre dve godine igrali zajedno u Ligi dva, a "studenti2 su imali mnogo više uspeha u međusobnim susretima. Samo dva puta je pobedio Kolčester u poslednjih deset susreta, dok je pet puta slavio Kembridž, uz tri remija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)