PLAN VAKCINACIJE NA SELU: Vlasotinčani nastavili masovnu imunizaciju

I.M.

05. 05. 2021. u 12:35

U SELIMA vlasotinačke opštine nastavljena je masovna imunizacija Sinofarm vakcinom.

ПЛАН ВАКЦИНАЦИЈЕ НА СЕЛУ: Власотинчани наставили масовну имунизацију

Arhiva

U ambulanti u Kukavici u sredu su vakcinisani su zainteresovani meštani ovog sela, Orašja i Ladovice dok se u prostorijama FK „Mladost“ obavljala vakcinacija žitelja Batulovca.

U ambulanti u Stajkovcu revakcinisane su osobe iz tog sela, Gložana i Prilepca.

U četvrtak će biti vakcinisani meštani Konopnice i Skrapeža na punktu u konopničkom Domu kulture, dok će istog dana, u svojoj ambulanti, moći da se vakcinišu stanovnici Donje Lopušnje.

Za sve koji žive u Gornjem i Donjem Prisjanu vakcinacija je omogućena u petak, u ambulanti u Gornjem Prisjanu, dok će se istog dana, kao i u subotu i nedelju, vakcinisati meštani Gornje i Donje Lomnice, Šišave, Crne Bare, Sredora, Lipovice i Gunjetine. Za meštane ovih sela biće obezbeđen i prevoz do ambulante u Donjoj Lomnici.

U subotu je planirana imunizacija u Domu kulture u Boljaru, a vakcinacija i revakcinacija će se svakodnevno obavljati i u vlasotinačkom Domu zdravlja i to Sinofarm, Fajzer i Sputnjikovom vakcinom. U Domu zdravlja imunizacija će se sprovoditi od osam do 19 časova, a na vakcinalnim punktovima u selima od sedam odnosno osam do 14 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024