BEZ ODMORA I TOKOM PRAZNIKA: Gradonačelnik Prokuplja posetio dežurne službe

D. Z.

02. 01. 2021. u 20:33

GRADONAČELNIK Prokuplja Milan Aranđelović i predsednik Skupštine grada Dejan Lazić, sa načelnikom Policijske uprave Prokuplje Nenadom Kaličaninom, obišli su dežurne službe koje u novogodišnjoj noći brinu o bezbednosti i zdravlju građana Prokuplja.

БЕЗ ОДМОРА И ТОКОМ ПРАЗНИКА: Градоначелник Прокупља посетио дежурне службе

Foto: GU Prokuplje

 

Predstavnici grada Prokuplja posetili su prvo zaposlene u Urgentnom centru i Kovid bolnici Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić, kao i Hitnoj službi prokupačkog Doma zdravlja, koji su tokom protekle 2020 godine bili u prvim redovima borbe protiv opakog virusa korona zbog čega su izrazili zahvalnost za predanost i hrabrost koju su pokazali spašavajući živote građana cele Toplice.

- Tradicionalno u novogodišnjoj noći obilazimo sve dežurne službe koje su u svakom momentu pripravne kada je u pitanju bezbednost i zdravlje naših građana. Da im uz mali znak pažnje i solidarnost poželimo srećne novogodišnje i božoćne praznike, mnogo uspeha u radu u Novoj 2021. godini, kao i da istraju u svom poslu koji tokom ove godine nije bilo nimalo lak. I u ovim satima, kada su svi sa svojim porodicama, oni su tu za naše građane - istakao je gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelovi.

Predstavnici lokalne samouprave posetili su i pripadnike Vojske Srbije, Sektora za vanredne situacije i Policijske uprave  Prokuplja.

Gradonačelnik Prokuplja je još jednom istakao značaj dežurnih službi kojima, kako je naglasio, lokalna samouprava pruža ogromnu podršku.

On je poželo građanima Prokuplja mnogo zdravlja i ličnog i poslovnog uspeha, kao i zaposlenima u službama koje je obišao a kojima je podelio i prigodne poklone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024