SLAVLJE SE NASTAVILO U TIVTU: Đorđe Đoković i Saška Veselinov se venčali na plaži

S. V.

13. 09. 2022. u 20:13

PROSLAVA venčanja Đorđa Đokovića, najmlađeg Novakovog brata, koji se svojoj izabranici Aleksandri Saški Veselinov u ponedeljak zakleo na večnu ljubav u Crkvi Svetog Marka u Beogradu trajaće cele nedelje! Posle crkvene ceremonije u krugu najbliže familije, mladenci i svatovi su predahnuli u jednom restoranu na Novom Beogradu, a zatim su odleteli u jedan luksuzni kompleks u Tivtu, gde je ovog jutra matičar venčao Đorđa i Sašku.

СЛАВЉЕ СЕ НАСТАВИЛО У ТИВТУ: Ђорђе Ђоковић и Сашка Веселинов се венчали на плажи

FOTO: Alo

Na prvoj žurci koja je počela u ponedeljak uveče, goste su zabavljali Aleksandra Prijović, Željko Samardžić i Sergej Ćetković. Provod je trajao do jutarnjih sati, a posle doručka, zabava je danas nastavljena i venčanjem na plaži. Mladenci su se zavetovali pred matičarem, bosi na pesku.

Mlada Saška je za dva dana promenila četiri venčanice, a juče je sama došetala do obale mora i velikog venca od belog i roze cveća, gde su je čekali mladoženja i dve devojčice koje su držale korpice sa laticama ruža. Ona je blistala u beloj-bež haljini golih ramena, sa detaljima od čipke. Đorđe nije skidao osmeh s lica.

Kada su izgovorili "da", a Saška rekla da uzima prezime Đoković, usledio je i poljubac mladog bračnog para i zabava na kojoj je pevao Saša Kovačević. Bidermajer su na plaži hvatale bosonoge devojke, a najviše sreće je imala jedna influenserkina drugarica.

Đorđe i Saška su vodili računa o svakom detalju na svadbi, pa su tako goste na stolu dočekale zahvalnice na kojima je pisalo "Hvala što ste deo naše sreće, Aleksandra i Đorđe". Svakog narednog dana, biće organizovana neka tematska žurka. Prva je bila u belom, današnja u bež varijanti sa čipkom za dame, dok su džentlmeni bili u lanenim pantalonama i sa šeširima. Zabava na plaži osmišljena je po uzoru na luksuzne partije na španskom ostrvu Ibica. Na pesku su bile bele stolice, a za svatove je posebno spremljena voda sa limunom i vitaminima.

Šuška se da je porodica Đoković platila oko 95.000 evra za venčanje Đorđa i Saške. Navodno, samo je avionski prevoz koštao 12.000 evra, a mesto u restoranu gde su se provodili 100, što je ukupno bilo oko 8.000 evra. Boravak u hotelu za sve zvanice platili su oko 10.000 evra, za muziku oko 25.000 dok je na bogatu dekoraciju "otišlo" još 5.000 evra. Saškina venčanica, Đoletovo odelo, šminka, cipele i ostale sitnice plaćeni su oko 10.000 evra.

Novak se veselio uz "ponoć"

SVATOVE je prve noći na noge digao Željko Samardžić. Kada je pevač zapevao hit "Ponoć", iz filma o Tomi Zdravkoviću, Novak je skočio, pevao i vrteo krpom sve vreme. Mladenci su najveseliji bili uz Željkovu numeru "Nisi ti za male stvari", dok je Noletovu suprugu najviše raznežila "Da me nije". Stajling Jelene Đoković ponovo je bio tema na društvenim mrežama, a njena kratka bež haljina ocenjena je kao nesrećan izbor koji ne priliči ni njenoj građi, niti godinama. Mada, tviteraši su ovaj put bili blagi s obzirom na njene ranije modne promašaje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)