NEVIĐENO LUDILO: Navijač u Hrvatskoj pucao iz zolje na utakmici! Granata pala pored fudbalera (VIDEO)

Novosti online

13. 09. 2022. u 15:15

NA utakmici Plitvice-Sokolovac u Hrvatskoj zabeležene su nezapamćene scene na fudbalskim terenima.

НЕВИЂЕНО ЛУДИЛО: Навијач у Хрватској пуцао из зоље на утакмици! Граната пала поред фудбалера (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Hooligans TV

Naime, u okviru prve ŽNL Ličko-senjske lige, jedan navijač je ispucao iz prerađenog ručnog bacača granatu, sličnu topovskom udaru, prenose hrvatski mediji.

Potom se pojavio i snimak ovoga incidenta koji je objavljen je na "Huligans TV", a dok su jedni s tribina uzvikivali "bežimo", drugi su se smejali zbog poteza ovog navijača. 

Autentičnost snimka potvrdio je Vladimir Romić iz Fudbalskog saveza Hrvatske, dok sa druge strane prvi čovek Sokolca Ivica Perković, koji nije bio na utakmici, tvrdi da u zapisniku nije upisan ovaj incident, dok pretpostavlja da se sve dogodilo ranije, odnosno da je snimak star.

- Da, incident se dogodio. Pokrenuli smo disciplinski postupak protiv domaćina kao organizatora utakmice, tražimo izjave delegata, sudija i predstavnika oba kluba, pa će disciplinski sudija odrediti kaznu - rekao je Romić za "24sata.hr", dok je prvi čovek Plitvica Milan Jakovljević pokušao nevešto da demantuje pomenuti događaj. 

- Ma nije, nije to, to je nešto drugo. To je pre bilo, mislim. To je neki stari snimak, mislim. Ma ne bih ulazio u to. Ne znam, mislim da nije na ovoj utakmici. Ne bih komentarisao, to će onda ići daleko, a stvarno nema veze s vezom.

Za sada nije poznat identitet navijača koji je koristio zolju, bacač raketa koji ispaljuje projektile od 64 milimetra i umalo usmrtio nekog od fudbalera.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!