GENERALKA SA ČESIMA: Odbojkaši u sredu i četvrtak imaju generalnu probu za Evropsko prvenstvo

S. K.

21. 08. 2023. u 13:46

ODBOJKAŠI BRUSE FORMU PRED EVROPSKO PRVENSTVO Generalka sa Česima ODBOJKAŠI su posle prijateljskih duela sa Turskom (2:3, 0:3) nastavili u Beogradu pripreme za Evropsko prvenstvo od 28. avgusta do 16. septembra u Italiji, Severnoj Makedoniji, Bugarskoj i Izraelu. Uroš Kovačević i drugovi će u sredu i četvrtak imati generalnu probu sa Češkom. Utakmice će se igrati iza "zatvorenih vrata", bez prisustva publike.

ГЕНЕРАЛКА СА ЧЕСИМА: Одбојкаши у среду и четвртак имају генералну пробу за Европско првенство

FOTO: FIVB

Izabranici Igora Kolakovića u ponedeljak, 28. avgusta, putuju u Italiju, gde će u Peruđi, 30. avgusta u grupi A startovati protiv Švajcarske. U istom gradu odmeriće snage dan kasnije sa Belgijom i 1. septembra sa domaćinom, Italijom. Potom se sele u Ankonu, gde će 4. septembra odmeriti snage sa Estonijom, a 5. sa Nemačkom. Prve četiri ekipe plasiraće se u osminu finala.

Inače, šampionat će da otvore Italijani i Belgijanci, 28. avgusta u Bolonji.

"Orlovi" su pre dve godine u Poljskoj bili četvrti. Inače, naše selekcija je na evropskim prvenstvima osvojila tri zlata, jedno srebro i osam bronzanih medalja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije