RADONJIĆ: DA PRUŽIMO MAKSIMUM Zvezda dočekuje Fenerbahče na Božić

Novosti online

06. 01. 2021. u 15:11

CRVENA ZVEZDA dočekuje Fenerbahče u hali Aleksandar Nikolić, na Božić od 19 časova.

РАДОЊИЋ: ДА ПРУЖИМО МАКСИМУМ Звезда дочекује Фенербахче на Божић

FOTO: KK Crvena zvezda

- Očekuje nas težak meč, ekipa Fenerbahčea je u poslednjim utakmicama pokazala da se nalazi u jako dobroj formi, puno bolje izgledaju nego što je to bio slučaj pre toga, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči duela protiv turskog tima u 18. kolu Evrolige.

Dizanje forme turske ekipe poklapa se sa dolaskom MArka Gudurića.

- Njegov dolazak je evidentno podigao kvalitet igre Fenerbahčea, jasno je da se "slažu" i pokazuju u poslednjim mečevima da mogu da imaju značajnu ulogu u nastavku sezone u Evroligi. Na nama je da, što uvek kažem, prikažemo naš maksimum" izjavio je Radonjić za klupski sajt.

Zvezda u ovaj meč ulazi sa skorom 6-11, ali nakon pobede nad Panatianikosom, dok je Fenerbahče zabeležio dva trijumfa u poslednja dva susreta sa Olimpijakosom i francuskim Asvelom i trenutno je na skoru 7-10.

Radonjić u prethodnim utakmicama nije mogao da računa na Džordana Lojda, Lengstona Hola, Marka Jagodića-Kuridžu i Marka Simonovića.

- Neki od njih se vraćaju u trenažni proces, sigurno je da je potrebno vremena da se sve dovede na nivo koji želimo. Hol i Kuridža su počeli da rade, Lojd i Simonović još uvek nisu i još ne znam kad će se to dogoditi. Radimo po planu - istakao je Radonjić.

Zvezdu posle Fenerbahčea očekuje "duplo kolo“ i vrlo težak zadatak u Španiji, na gostovanjima Real Madridu i Valensiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili