"NADE NISU UGAŠENE, NEĆEMO SE PREDATI!" Duško Ivanović se emotivno obratio posle nestvarnog poraza Zvezde u Evroligi

Novosti online

02. 03. 2023. u 21:18

CRVENA zvezda je razočarala svoje navijače u 25. kolu Evrolige, a ni njen trener, Duško Ivanović, nije imao šta lepo da kaže o igri svoje ekipe.

НАДЕ НИСУ УГАШЕНЕ, НЕЋЕМО СЕ ПРЕДАТИ! Душко Ивановић се емотивно обратио после нестварног пораза Звезде у Евролиги

EuroleagueTV

Podsetimo, Zvezda je vodila sa devet razlike u 36. miniutu, ali ubedljivo izgubila od Bajerna, pa i ne čudi prva rekacija njenog trenera koja je glasila:

- Ovo je bila demonstracija činjenice da košarkaška utakmica traje 40 minuta - bilo je sve što je Ivanović rekao za Evroliga TV, a onda je otišao pred novinare u salu za konferencije za štampu.

Tamo je ponovio pomenuti stav, a na pitanje kako mu se činio debi Fakunda Kampaca u Evroligi za Zvezdu odgovorio da se "trudio, ali činjenica da je odsustvovao pet, šest dana zbog obaveza u Argentini - verovatno razlog što je odigrao lošije".

- On je važan igrač za nas i igraće bolje, uveren je Ivanović.

Upitan da li su ugašene nade za Top 8, "kao iz topa" odgovorio je:

- Nade nisu ugašene. Zvezda se neće predati. Ja se nikada ne predajem, ova ekipa se neće predati do poslednjeg momenta. A i kad ne budemo imali snage, kad ne bude bilo šansi, ako do toga dođe, isto ćemo se boriti. A najviše zbog ove publike ovde, koja nas i svuda prati. To je još jedan dodatni motiv da budemo baš tužni zbog naših navijača - rekao je Zvezdin strateg.

- Još neke smo utakmice izgubili ovako, protiv Žalgirisa smo isto vodili pa čekali da vreme prođe, nismo igrali agresivno u odbrani. Utakmica je 40 minuta, toliko mora da traje i fokus.

Tabela Evrolige:

BONUS VIDEO: Atmosfera sa večitog derbija u Kupu Radivoja Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna