NAGRADA ZA OSVOJEN KUP: Aleksandar DŽikić ne mora da brine gde će raditi

Novosti online

02. 03. 2023. u 19:39

Aleksandar Džikić ostaje u Jerusalimu nakon što je ugovor produžio na godinu dana sa Hapoelom, neposredno pošto je osvojio Kup Izraela, pobedom protiv Makabija iz Tel Aviva.

НАГРАДА ЗА ОСВОЈЕН КУП: Александар Џикић не мора да брине где ће радити

Foto: N.Paraušić

- Srpski trener koji je predvodio 'Crvene' do osvajanja Kupa ostaje u sezoni 2023/24, sa opcijom produženja za još jednu sezonu. Sa tobom do kraja, treneru! - objavio je klub na zvaničnom sajtu. Džikić je preuzeo Hapoel prošlog leta.

- Klub je ponudio da produžimo ugovor na još godinu dana, a ja sam pristao. To neće promeniti način rada - rekao je Džikić.

Predsednik kluba Ejal Čomski je poručio:

- Svim srcem verujemo u Džikića, a posebno u njegov način. Mirnoća kojom zrači celom timu, njegova dominacija i beskompronisni nivo profesionalizma, uz sposobnost da postane voljena i cenjena ličnost među igračima i navijačima... Sve to su elementi koji vezu sa Aleksandrom čine pobedničkom. A, tek smo na početku. Hajde Džile, hajde Hapoel! - rekao je Čomski.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)