ZALUDEO AMERIKU: Čuveni Univerzitet želi da dovede sina Peđe Stojakovića

Novosti online

26. 07. 2022. u 13:39

SVE je više Univerziteta u SAD koji bi da angažuju Andreja Stojakovića, sina legende naše košarke Predraga Stojakovića.

ЗАЛУДЕО АМЕРИКУ: Чувени Универзитет жели да доведе сина Пеђе Стојаковића

Foto: Printskrin Youtube/Courtside Films

Mladi košarkaš koji je i dalje srednjoškolac moći će da bira gde želi da nastavi karijeru, pošto se nalazi na radaru UCLA i Kentakija, a stigao je i poziv slavnog Djuka.

Naime, kako se može čuti po poslednjim informacijama, Djuk je Andreju ponudio punu stipendiju. Ukoliko se odluči da igra za ovaj Univerzitet, tamo ga neće sačekati legendarni Majk Kžiževski koji se penzionisao na kraju prošle sezone.

Odluka je da novi trener bude Džon Šajer, a kroz Djuk su prošla neka fantastična imena svetske košarke - Grent Hil, Džej Džej Redik, Džalil Okafor, Nolan Smit, Kajri Irving, Zajon Vilijamson, ali i bivši košarkaš Crvene zvezde Demarkus Nelson.

Andrej Stojaković je sjajno igrao u srednjoj školi "Jesuit High", gde je beležio neverovatne brojke, oko 25 poena po meču i 9,3 skoka.

Nema sumnje da je NCAA njegova naredna stanica, a sigurno da je pred ovim momkom blistava budućnost. Inače, 17-godišnjak ima i srpsko i grčko državljanstvo, pa ostaje da se vidi za koju reprezentaciju će odlučiti da igra.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

 

(Mozzart sport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)