OBRADOVIĆ NAHVALIO DŽIKIĆA: Partizan igra novi derbi

Novosti online

19. 11. 2021. u 13:21

TRENER košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je utakmica protiv Budućnosti u ABA ligi izuzetno važna za njegov tim i pozvao je navijače da u sportskoj i fer atmosferi dočekaju goste iz Podgorice.

ОБРАДОВИЋ НАХВАЛИО ЏИКИЋА: Партизан игра нови дерби

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

- Za nas izuzetno važna utakmica. Igramo protiv tima koji igra izvanredno. Poslednju utakmicu, pre par dana, odigrali su fenomenalno protiv Cedevita Olimpije - rekao je Obradović, preneo je klub.

- Imaju kvalitet na svim pozicijama, znaju da igraju bez obzira što su im falili neki igrači. To pokazuje snagu tima koju imaju i način na koji igraju, a za to je sigurno zaslužan moj kolega, naš bivši trener Aleksandar Džikić - dodao je trener Partizana.

Košarkaši Partizana dočekuju sutra ekipu Budućnosti, u derbi utakmici devetog kola ABA lige.

Posle osam odigranih kola u regionalnom takmičenju, crno-beli imaju sedam pobeda i jedan poraz, dok Budućnost ima skor 6/2.

- Iskoristio bih ovu priliku da pozovem navijače da dođu i podrže ekipu. Da u jednoj pravoj fer i sportskoj atmosferi dočekamo naše prijatelje iz Podgorice i da to bude jedna košarkaška utakmica u kojoj će svi uživati - rekao je Obradović, uz nadu da će svi igrači biti spremni za sutrašnji meč.

Bek crno-belih Gregor Glas rekao je da njegovu ekipu očekuje težak meč protiv Budućnosti.

- Budućnost je iskusna ekipa, tu su Micov i Kobs, a predvodi ih trener Džikić. Mi ćemo raditi na našoj igri, spremiti se dobro za utakmicu sa željom da odigramo što bolje. Bez grešaka i bez mis-komunikacije u odbrani - rekao je Glas.

Utakmica Partizan - Budućnost igra se sutra od 21.00 u Beogradskoj areni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati