"ODIGRALI SMO OZBILJNU UTAKMICU": Obradović o pobedi Partizana, pričao i o pojačanjima

Novosti online

23. 10. 2021. u 22:01

ŽELjKO Obradović može da bude i više nego zadovoljan izdanjem njegovih pulena protiv Krke u 5. kolu ABA lige.

ОДИГРАЛИ СМО ОЗБИЉНУ УТАКМИЦУ: Обрадовић о победи Партизана, причао и о појачањима

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović/ABA liga

Partizan je razneo Krku i slavio sa 92:45 i tako ostao jedina ekipa sa maksimalnim učinkom na Jadranu.

- Utisci su naravno veoma pozitivni, mislim da smo igrali ozbiljnu utakmicu od prvog do poslednjeg sekunda. To je način na koji smo se ponašali u svakoj utakmici do sada i tako ćemo nastaviti. Uvek ozbiljnost, prema sebi i protivniku i, što je najvažnije, prema ljudima koji dolaze da nas podrže i koji su i večeras napravili fantastičnu atmosferu. Verovatno ovo nije pravi odnos snaga dva tima - rekao je Obradović na počektu obraćanja na konferenciji za medije.

Željko Obradović: Madar vredno trenira, ima odličan osećaj za igru

Nakon toga govorio je o Jamu Madaru koji je bio najefikasniji igrač crno-belih na ovoj utakmici - postigao 23 poena. Govorio je i o Kurucu koji dobija sve više minuta nakon što se oporavio od virusa korona.

- Mlad je igrač, ima 20 godina, ima odličan osećaj za igru, trenira vredno i ponaša se dobro. Kao i svi mladi igrači ima trenutke kada koncentracija nije na dovoljnom nivou, ali to nije samo kod njega. Što se tiče Rodionsa, on kada je dostigao nivo koji smo želeli dobio je koronu, pauzirao 20 dana i to je ostavilo posledice. Večeras sam želeo da provede što više vremena na parketu da bi se vratio.

Kapiten Rade Zagorac i Uroš Trifunović propustili su utakmicu protiv tima iz Novog Mesta.

- Rade Zagorac ima problema sa leđima, nismo hteli da pravimo opterećenje, nadamo se da će biti spreman za prvi trening. Uroš ima stomačne probleme, kod kuće je i valjda je već bolje.

Zatim se dotakao eventualnih pojačanja, pošto se dosta priča o tome da će Partizan dovesti centra.

- Najiskrenije pokušavam da budem van svih priča. Nemam pojma ko priča o pojačanjima, o čemu se priča, mene to ne zanima. Imam igrače kojima verujem. Verujem Zoranu i ljudima iz stručnog štaba koji rade dobar posao. Ako bude došlo vreme da se priča o nekim stvarima mi ćemo razgovarati. Nikada nisam bio pristalica toga da se dovodi po svaku cenu neki igrač, sem ako to nije neko... Veoma nam je važno da to bude neko ko može da donese neki ekstra kvalitet, sve se svodi na to - zaključio je Obradović.

Partizan posle pet utakmica u ABA ligi ima učinak 5-0.

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!