NOVI ČETVOROGODIŠNJI UGOVOR ZA NAŠEG ASA: Za Vlahovića 100 miliona evra

Novosti online

17. 05. 2021. u 21:33

NAPLATIĆE Dušan Vlahović i te kako prolećnu goleadu u Seriji A.

НОВИ ЧЕТВОРОГОДИШЊИ УГОВОР ЗА НАШЕГ АСА: За Влаховића 100 милиона евра

Dušan Vlahović Foto AP

Prema pisanju ugledne italijanske "Gazete delo sport", čelnici Fiorentine su spremni da mladom srpskom centarforu ponude ugovor od tri miliona godišnje za naredne četiri sezone.

Takođe, žele ljudi u foteljama toskanskog kluba i da se obezbede za narednu prodaju, pa će u novi ugovor ubaciti i otkupnu klauzulu koja će iznositi između 80.000.000 i 100.000.000 evra koju će potencijalni kupci morati da aktiviraju ukoliko žele Vlahovića u svojim redovima.

A žele ga mnogi, počev od ekipa sa Čizme, poput Milana i Juventusa, koji su se već javili, pa i ne čudi što su u Firenci odlučili da "blindiraju" bisera Partizanove škole i daju mu četvorostruko veći ugovor u odnosu na sadašnja primanja (700.000 evra godišnje).

I ostatak Evrope je "poludeo" za golgeterom koji je u 21. godini zatresao mrežu isto toliko puta u elitnom rangu italijanskog fudbala, pa se tako recimo, moglo pročitati da je Borusija Dortmund zamislila Vlahovića kao savršenu zamenu za Erlinga Halanda, koji će pre ili kasnije otići sa "Vestfalena". Takođe, u prethodnom periodu su pojedini mediji bliski Liverpulu pisali da bi mladi Dušan mogao da obuče crveno i preseli se na Ostrvo...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri