VLAHOVIĆ GOVORIO O PARTIZANU: Voleo bih da završim karijeru u crno-belom dresu

Novosti online

11. 05. 2021. u 10:06

DUŠAN Vlahović igra sezonu života u dresu Fiorentine. Postigao je 21 gol u Seriji A i ispred njega je na listi strelaca samo Kristijano Ronaldo.

ВЛАХОВИЋ ГОВОРИО О ПАРТИЗАНУ: Волео бих да завршим каријеру у црно-белом дресу

FOTO: AP

Reprezentativac Srbije gostovao je u "Jutru" na TV Prva, a prvo pitanje je dobio vezano za Partizan – da li i dalje planira da u crno-belom dresu završi karijeru?

- Već sam govorio da bih voleo da završim karijeru u Partizanu i nadam se da će se to i dogoditi - rekao je Vlahović na početku razgovora.

Nakon toga bio je upitan da li prati igre Partizana?

- Naravno da pratim, ja sam od malih nogu navijač Partizana i radujem se svakom Partizanovom uspehu. Sada predstoji finale Kupa protiv Zvezde, derbi i ja im želim sreću i nadam se da će i oni dati sve od sebe da pobede, kako bi obradovali nas navijače Partizana.

Krenula su poređenja sa legendarnim Argentincem Gabrijelom Batistutom, čiji je rekord oborio.

- Sigurno je da mi to prija, neću lagati, ali poređenja su uvek mač sa dve oštrice. Treba ostati čvrsto na zemlji. Mislim da još nisam mnogo uradio i ne bih želeo da se obazirem na te stvari, pa bih želeo da nastavim da igram kao i do sada i da nastavim u istom ritmu.

Fiorentina nije imala dobru sezonu, nema dileme da se od "viole" očekivalo više.

- Razočarani smo ovom sezonom i imali smo neke više ciljeve. Takva nam se desila sezona i moramo da damo sve od sebe da dobro privedemo sezonu kraju.

Sigurno da su ovakve partije Dušana Vlahovića nisu prošle nezapaženo, pa se već krenulo sa licitacijom klubova koji navodno žele da dovedu ovog 21-godišnjaka iz Beograda.

- U mojoj glavi je samo sreda i utakmica što nas čeka protiv Kaljarija. Generalno me zanima da privedemo sezonu kraju na najbolji mogući način. To mi je fokus i izbegavam da čitam te stvari jer mi skreću pažnju.

Za kraj, govorio je o saradnji sa Draganom Stojkovićem Piksijem u reprezentaciji Srbije.

- Piksi je kao trener jako dobar, kada je došao u reprezentaciju svima nam je pomogao. Vidi se atmosfera među nama i vratio je kult reprezentacije. Objasnio nam je šta znači kada igraš za svoju državu i kada je predstavljaš i da svi moramo da budemo srećni i ponosni zbog toga. Ambicije su nam da se plasiramo na Svetsko prvenstvo u Kataru i nadam se da ćemo to učiniti - zaključio je Vlahović.

Podsetimo, sjajni golgeter je ove sezone postigao 21 gol u Seriji A, isto koliko i Romelu Lukaku, ispred njih nalazi se samo Kristijano Ronaldo sa 27 pogodaka.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije