ITALIJANSKI MEDIJI O VLAHOVIĆU: Dekijev "zemljak" želja Milana i Rome...

V. N.

10. 05. 2021. u 20:04

"BOMBARDER za budućnost", "Čudo od deteta"... Italijanski mediji ne štede na hvalospevima upućenim Dušanu Vlahoviću, čiji golgeterski bum u poslednje nije prošao neopaženo na Čizmi.

ИТАЛИЈАНСКИ МЕДИЈИ О ВЛАХОВИЋУ: Декијев земљак жеља Милана и Роме...

Dušan Vlahović Foto AP

Razni portali i ugledne novine, kao što su "Gazeta delo sport", utrkuju se ko će više nahvaliti talentovanog srpskog napadača, koji je za vikend protiv Lacija stigao do brojke od 21 gola u Seriji A.

Pa tako popularni "Kalčomerkato", u tekstu pod nazivom "Pet stvari koje niste znali o Vlahoviću", otkriva da je mladi reprezentativac poreklom iz Zemuna, baš kao i njima dobro poznati Dejan Stanković. Takođe, otkrivaju i malo poznatu činjenicu da je zaigrao za kadete Crvene zvezde i postigao jedan gol, ali je na kraju završio u Partizanu, kao i da su mu idoli Zlatan Ibrahimović i Marko van Basten.

Zato i ne čudi to što se već pominje interesovanje Milana i Rome, čiji su napadači, Zlatan Ibrahimović (39) i Edin Džeko (35) već u poznim godinama. Zbog toga oba italijanska kluba žele da se obezbede za budućnost po ceni od 60 miliona evra, dok ne naraste ako Vlahović nastavi u sličnom golgeterskom ritmu... n

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest