PUKLA TIKVA NA "MARAKANI": Stanković i Kanga u ratu, Gabonac dobio ukor pred isključenje

Novosti online

17. 12. 2020. u 08:57

GELOR Kanga nije bio u planovima Dejana Stankovića za dva poslednja prvenstvena meča, protiv Bačke i Metalca u Gornjem Milanovcu iako nije bio povređen.

ПУКЛА ТИКВА НА МАРАКАНИ: Станковић и Канга у рату, Габонац добио укор пред искључење

Foto: N.Paraušić

Kako prenosi Mocartsport Gabnonac je od Dejana Stankovića dobio ukor pred isključenje posle serije grehova tokom boravka u Češkoj.

Isti izvor prenosi da su Stanković i Kanga imali verbalnu raspravu tokom poluvremena poslednjeg evropskog meča, a do razmimoilaženja je došlo i po završetku utakmice. Tada je Kanga jako nervozan zbog izmene u 52. minutu odbio je da pruži ruku šefu stručnog štaba prilikom protokolarnog čestitanja, uz reči da će o svemu pričati kasnije, ili u Beogradu.

Pored toga Kanga je napravio skandal na aerodromu "Nikola Tesla" kada se sukobio sa pripadnicima granične policije...Stanković je navodnom bio spreman na radikalan potez i definitivno odstranjivanje Gelora Kange iz takmičarskog tima...Da mu Stanković neće sve brzo oprostiti dokaz su dva poslednja meča, jer Gelora nije bilo u timu, a moraće žestoko da se potrudi kako bi vratio poverenje mladog stručnjaka. 

Podsećanja radi, Gelor je, posle odlaska iz praške Sparte, potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Uz veliku platu od 500.000 evra. Za crveno-bele bi bilo najgore da u ekipi imaju igrača koji nije u planovima trenera, a ima jedno od najvećih primanja u ekipi. Naravno, postoji uvek opcija da ga crveno-beli stave na transfer listu.

(Mocartsport)

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024