DEJAN STANKOVIĆ: Pun sam emocija, igrači su me oduševili

Novosti online

16. 12. 2020. u 18:32

POBEDOM su fudbaleri Crvene zvezde završili jesenji deo polusezone što se tiče Superlige.

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ: Пун сам емоција, играчи су ме одушевили

FOTO: FK Crvena zvezda

Izabranici Dejana Stankovića su golom Nemanje Milunovića savladali Metalac u Gornjem Milanovcu (1:0), a pun emocija posle meča bio je šef stručnog štaba našeg tima.

"Svaka čast igračima, zaista su me oduševili danas. Ne znam dal smo nešto riskirali tokom devedeset minuta, možda jedan šut i prekid, ali sve sem toga je bilo fenomenalno. Fudbaleri su stvorili veliki broj prilika na teškom gostovanju i zaista odigrali sjajnu utakmicu. Igrali smo i visok presing i u suštini sve što smo zamislili i na čemu smo radili u pripremi meča je u potpunosti ispoštovano. Tako da, pun sam emocija posle ovakve utakmice i još jednom bih čestitao igračima na odličnom izdanju", počeo je Stanković.

Sjajnu gol-razliku su fudbaleri Crvene zvezde ostvarili tokom jesenjeg dela šampionata pa su na 19 utakmica postigli 51, a primili samo sedam pogodaka.

"Na tome se radi iz nedelje u nedelju. Drago mi je što nismo primili gol, ali pobede su te koje nam daju veru, motiv i snagu da nastavimo dalje i ne odustajemo. Poželeo bih navijačima Crvene zvezde srećne praznike uz poruku da ni na proleće nećemo odustati ni milimetar od zacrtanog i da će biti borba neprestana", završio je izlaganje Stanković.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)