ZVEZDAN TERZIĆ: Deki, sada ti je prilika da pobediš Milan

Novosti online

14. 12. 2020. u 15:03

UTISKE posle žreba kojim je odlučeno da će se Crvena zvezda sastati sa Milanom u dvomeču šesnaestine finala Lige Evrope, izneo je i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

ЗВЕЗДАН ТЕРЗИЋ: Деки, сада ти је прилика да победиш Милан

FOTO: FK Crvena zvezda

"Liga Evrope nije bila nikada kvalitetnija nego ove sezone. Svi povlašćeni klubovi po kvalitetu realno pripadaju Ligi šampiona. Priželjkivali smo da izvučemo nekog od slabijih protivnika, to su: Klub Briž, Rendžers, PSV i Dinamo, međutim, kada je već morao da dođe neki snažan protivnik, mislim da smo dobili najatraktivnijeg mogućeg. Milan je uklopljen u svetlu tradiciju Crvene zvezde, a naši navijači su vezani za sve utakmice koje smo odigrali protiv italijanskog velikana. Nije ovo pravo vreme za igrati protiv njih, jer dugo vremena nisu bili kvalitetniji nego sada kada dominiraju ligom, kada su prvi na tabeli sa osam pobeda i tri nerešene. Stabilizovali su se kao klub i vratili se na stazu stare slave. Ipak, Crvena zvezda je veliki klub i ko god bude odmeravao snage sa nama neće mu biti lako. Prvu utakmicu igrao kao domaćini 18. februara, revanš je sedam dana kasnije, a mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da iz tog dvomeča izađemo kao pobednici. Milan je favorit, ali imaće težak posao protiv Zvezde", počeo je Terzić.

Neko ko je mnogo puta u karijeri igrao i ko veoma dobro poznaje ekipu Milana je šef stručnog štaba Zvezde Dejan Stanković.

"Po završetku žreba sam mu rekao, sada imaš šansu da pobediš Milan, izbaciš ih iz takmičenja i kandidat si za klupu Intera. Ovo je velika prilika za nas, i utakmice koje će biti upisane u istoriju. Svi mi koji smo akteri na direktan ili indirektan način, moramo da damo svoj maksimum da navijači Crvene zvezde budu ponosni na nas", podvukao je Terzić.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!