PRIČA dobro poznata, detalj koji je ušao u istorijske almanahe o hrvatskoj državi - fudbaler Dinama Zvonimir Boban se zaleće i udara milicajca za vreme prekinute utakmice sa Zvezdom. Ostalo je istorija...

ime poznato redakciji

16.10.2020. 16:12

Тако је то кад ти аустро-угарски поднаредник поклони 1200 километара морске обале, заједно са Дубровником - онда се досетиш да ти баш баш фали слобода изражавања.

Dragan

16.10.2020. 16:14

Veli nije se smio deklarirati kao Hrvat i bio je ugnjetavan. Bjeda od coveka. Da nije bilo opet ludih Srba sto su mu progledali kroz prste taj napad na policijca i odobrili mu transfer u Italiju umjesto da bude najstroze kaznje. Javno je govorio da jugoslavenski dres nije osjecao kao svoj a danas trabunja drugacije. Bjednik kao covjek.

Crni Sale

16.10.2020. 18:44

Посећују се Хрвати из хрвацке и Хрвати из Србије, и Срби из Србије са онима који још живе у хрвацкој. Нема ту више мешовитих "бракова". Помирења неће бити, јер мржња цвета, а ране не зарастају.

Darko

16.10.2020. 21:15

Hrvatska je svega četiri godine bila samostalna država... više sigurno nije... nemam ništa protiv ni jedne nacije ali sigurno mogu da tvrdim da ta država više nije samoatalna i suverena država... njoj vladaju Vodeće države Europe (Nemačka, Francuska, Britanija....).... ni za šta se više ne pitaju...

Jagodinac

17.10.2020. 06:43

Tesko ga je razumeti ali samo ako se ne zna iz kog je kraja Hrvatske. Iz Imotskog iz kojeg su najokorelije ustase bile u II Svetskom ratu a i u ovom zadnjem. Kadaje tako bio protiv rezima zasto je igrao za rezimsku fudbalsku reprezentaciju? Zasto nije pobegao u Nemacku ili Australiju kod svojih? Sve u svemu biti vrhunski sportista ne garantuje da se moze biti i vrhunski i dobar covek. Kao i u slucaju Drazena Petrovica koji je bio deklarisani Hrvat.