MANČESTER RAZBIJEN NA ''OLD TRAFORDU'': Bormut naneo novi poraz Junajtedu, i to kakav

Novosti online

09. 12. 2023. u 18:43

Izgleda da nagrade za najboljeg defanzivca meseca (Hari Megvajer) i trenera (Erik Ten Hag) nisu baš najbolje uticale na Mančester juanjted.

МАНЧЕСТЕР РАЗБИЈЕН НА ОЛД ТРАФОРДУ: Бормут нанео нови пораз Јунајтеду, и то какав

FOTO: EPA

Bormut je slavio na ''Old Trafordu'' rezultatom 3:0 i naneo drugi poraz ekipi Junajteda, u poslednja tri kola Premijer lige.

Mrežu Andrea Onane je načeo Dominik Solanke, koji je već u petom minutu doneo vođstvo svom timu, posle asistencije Luisa Kuka, a vrlo lako je gost mogao i do ubedljvije prednosti na poluvremenu. Ipak, jedan udarac Solankea je završio na stativi, dok je jedan pogodak "trešnjica" poništen zbog ofsajda engleskog napadača.

Što nisu uspeli u prvom, gosti su uradili u drugom delu igre. Filip Biling je u 68. duplirao prednost, posle asistencije Markusa Tavernijea, a konačan rezultat u Mančesteru je postavio štoper Markos Senesi, drugim golom u dva meča, nakon kornera koji je izveo Tavernije.

Junajted je sada šesti sa 27 bodova, koliko ima i Totenhem koji je odigrao meč manje, dok je Bornmut trinaesti, sa 19 bodova.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)