CILJ - NE IZGUBITI MEČ : Trener Vojvodine Radoslav Batak uzdržan pred derbi sa liderom

S.B.

12. 05. 2023. u 12:40

REMI sa šampionom, osnova za finale Kupa. Radoslav Batak, trener fudbalera Vojvodine, koji u subotu, 13. maja, u borbi za bodove gostuju na stadionu „Rajko Mitić“, utisak je, neće u potpunosti primeniti pravilo da je svaki naredni meč najvažniji.

ЦИЉ - НЕ ИЗГУБИТИ МЕЧ : Тренер Војводине Радослав Батак уздржан пред дерби са лидером

S.B.

On je u današnjem razgovoru sa novinarima naglasio da je želja Novosađana ostati neporažen u Beogradu, i biti spreman za polufinale Kupa Srbije, u kom na „Karađorđu“ u sredu, 17. maja, dočekuju Čukarički.

– Pred nama je derbi protiv Crvene zvezde koja u ovoj sezoni nije izgubila utakmicu - kaže Batak. - Poslednju utakmicu na stadionu „Rajko Mitić“ odigrali smo dobro, nismo izgubili, što bi bio cilj i ovaj put. Jer, u sredu nas na našem terenu očekuje takođe teška utakmica u polufinalu Kupa Srbije, a odmah za vikend i meč sa Partizanom. Zato moramo biti ekonomični i pametni i razmišljati u tom smeru.

Tim sa „Karađorđa“ je izlazak u Evropu obezbedio, kako Batak ističe, kroz prvenstvo, a sada je cilj plasman u finale Kupa i akcenat je stavljen upravo na duel koji sledi posle derbija.

– U fudbalu, kao i u životu, sve je moguće, a zavisi od toga koliko veruješ i koliko možeš. Izvesno je da će Crvena zvezda želeti da ostane neporažena do kraja. Kažem, nama je bitno da odigramo dobro i ponovimo rezultat iz prethodnog duela sa istim rivalom, što bi bio dobar ishod pred utakmicu u sredu – istakao je Batak.

Što se tiče igračkog kadra, nemamo ozbiljnijih povreda. Milošević se vratio nakon povrede u Nišu, imamo nekoliko rovitih, ali videćemo nakon poslednjeg treninga – rekao je Batak.

On je takođe najavio i mogućnost za nove rotacije u ekipi, ali i potvrdio da neće odmarati „važnije“ igrače.

– Ne bih rekao da je baš reč o važnijim igrača, nego je suština u tome da vidimo ko je trenutno u kakvoj formi i kako se oseća. U poslednjih nekoliko utakmica nijednom nismo startovali u istoj postavi. Na izbor startnih 11 utiče više faktora i tako će biti i ovaj put. Naš igrački kadar čine 23 igrača i svaki od njih je bitan. Fokusirani smo maksimalno, moramo da budemo disciplinovani, da razmišljamo i o potencijalnim kartonima i kako ćemo vršiti izmene. O svemu moramo da vodimo računa – zaključio je Batak.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna