PORTUGALAC I UKRAJINAC NA STUBU SRAMA: Saigrač im se bori za život, a Feliks i Mudrik... (VIDEO)

Novosti online

19. 02. 2023. u 10:52

NAVIJAČI na stadionu, kao i milioni ispred malih ekrana bili sušokirani ponašanjem Žoao Feliksa i Mihajla Mudrika dok se njihovom saigraču ukazivala pomoć na terenu.

ПОРТУГАЛАЦ И УКРАЈИНАЦ НА СТУБУ СРАМА: Саиграч им се бори за живот, а Феликс и Мудрик... (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Čelsi je nastavio sa posrtanjima. Grejamu Poteru ni 330 miliona funti pojačanja nije pomoglo da podigne ekipu, a dvojica na čiji dolazak je otišlo 200 miliona pokazali su svojim odnosom prema saigraču i zašto su plavci tu gde jesu - deseti na tabeli.

Sezar Aspilikueta dobio je težak udarac u glavu tokom prvenstvenog okršaja u kome je davljenik Sautempton slavio minimalnim rezultatom na Stamford bridž. Desilo se to posle neopreznog pokušaja makazica Sekua Mare.

Posle toga usledio je dugi prekid, a jedan od šestorice lekara koji su ukazivali pomoć Špancu rekao je da je u jednom trenutku u pitanju bio i život iskusnog defanzivca i dugogodišnjeg kapitena popularnih Plavaca. Njemu je na licu mesta davan kiseonik.

https://www.dailymotion.com/video/x8if4r9

Na tribinama je vladao muk, ali to nije smetalo Žoau Feliksu i Mihajlu Mudriku da se u tim trenucima - dodaju loptom. I to na samo nekoliko metara od mesta na kome se lekari bore za život njihovog saigrača. A prvu pomoć uputili su mu igrači obe ekipe koji su se našli oko njega i pobrinuli se da se ne uguši sopstvenim jezikom.

Nije to dugo potrajalo, verovatno ih je, kako pišu engleski mediji, neko upozorio, ali ostaje gorak ukus i pitanje o čemu su ova dva mladića razmišljala u tom trenutku.

Srećom, Aspilikueti je uspešno pružena prva pomoć i on je došao svesti, a posle preliminarnih ispitivanja čini se da će biti poptuno spreman već za nekoliko dana.

BONUS VIDEO - Vladika Andrej o sahrani Siniše Mihajlovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri