"RONALDO PRAVILO" U JUNAJTEDU: Klub želi da spreči jednu stvar u svlačionici

Novosti online

08. 01. 2023. u 09:42

TRENER Mančester junajteda Erik ten Hag odlučio je da se u svlačionici uvede "Ronaldo pravilo". To znači da nijedan gudbaler u timu neće biti plaćen znatno više od svojih saigrača.

РОНАЛДО ПРАВИЛО У ЈУНАЈТЕДУ: Клуб жели да спречи једну ствар у свлачионици

FOTO:EPA

Ovu vest je preneo "Dejli Mejl". Navodi se da će plate biti ograničene na maksimum 200.000 funti nedeljno kako među samim igračima ne bi došlo do ljubomore.

Najviše bi ovim mogao da bude pogođen golman David de Hea koji dobija 375.000 funti nedeljno. Njemu ugovor ističe na kraju ove sezone, a klub je spreman da ga produži, ali sa znatno manjim primanjima za španskog golmana.

Bruno Fernandeš, Rafael Varan, Hari Megvajer i Kazemiro imaju primanja između 180.000 i 200.000 funti i toliko bi trebalo da bude plata De Hei ukoliko se odluči da ostane u ekipi.

"Crveni đavoli" imaju zamisao da plati više igrača kao gore pomenuti, a ne da dođe jedno veliko fudbalsko ime sa znatno većim primanjima.

BONUS VIDEO: IN MEMORIAM: Odlazak Pelea „kralja“ fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)