NE MOŽE SE OVAKO U LIGU ŠAMPIONA: Totenhem razočarao, Kejn i drugovi izgubili na svom terenu

Č. V.

01. 01. 2023. u 17:59

FUDBALERI Totenhema razočarali su navijače pošto su na svom terenu poraženi od Aston Vile sa 2:0 u 18. kolu Premijer lige.

НЕ МОЖЕ СЕ ОВАКО У ЛИГУ ШАМПИОНА: Тотенхем разочарао, Кејн и другови изгубили на свом терену

FOTO: Tanjug

"Pevci" su ovim porazom van zone Lige šampiona. Nalaze se na petom mestu sa 30 bodova, dva manje od Mančester junajteda, s tim da imaju utkamicu više.

Sada je veliko pitanje koliko je sigurna pozicija na mestu menadžera Antoniju Konteu, s obzirom na to da je ovo drugi meč ekipe iz Londona kako nije pobedila od kada se nastavilo prvenstvo - prethodno je bio remi sa Brentfordom (2:2).

Što se ove utakmice tiče oba gola viđena su u drugom poluvremenu. Igrao se 50. minut kada je Emilijano Buendija doveo Aston Vilu do prednosti. Vođstvo je druplirao Daglas Luiz u 73.

Totenhem nije uspeo da dođe ni do počasnog gola, pa ukoliko misli da naredne sezone igra u Ligi šampiona što pre mora da pronađe način i počne da pobeđuje.

Tim iz Birmingema je posle ovog trijumfa 12. na tabeli sa 21 bodom, a ujedno je u seriji od tri pobede u poslednja četiri meča.

 

BONUS VIDEO: BRAZIL TUGUJE: Trodnevna nacionalna žalost dok se zemljaci sećaju i opraštaju od Pelea

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije