"MORA DA STE GA NAPILI": Piksi o Batistuti koji ga je uporedio sa Maradonom i Krojfom

Novosti online

19. 09. 2022. u 13:25

U BEOGRADU je nedavno boravio legendarni argentinski fudbaler Gabrijel Batistuta koji je Dragana Stojkovića Piksija uporedio sa slavnim igračima.

МОРА ДА СТЕ ГА НАПИЛИ: Пикси о Батистути који га је упоредио са Марадоном и Кројфом

Foto: Tanjug

Čuveni napadač je uporedio selektora Srbije sa veličinama kakve su Dijego Armando Maradona i Johan Krojf.

- Mora da ste ga napili. Ako je to rekao preko dana, onda ništa. Da je rekao uveče, pa i da posumnjam... - našalio se Piksi.

Potom je nastavio da govori o legendarnom Argentincu.

- On je golgeter koji je plenio u svoje doba i samo njegovo ime govori dosta toga. Meni ostaje samo da se zahvalim na lepim rečima, ali moja igračka karijera je davno prestala i više se ni ne sećam kako sam igrao. Kad vas ljudi hvale, uvek je lepo čuti. Snažne reči, iako mislim da ja nisam bio u tom rangu, da su to vanserijski igrači, prihvatam to kao tačno, iako sebe ne smatram za nešto posebno. Trudio sam se da budem primer, da igram za reprezentaciju, dam sve od sebe, a kako će to neko da ceni, to je do njega - zaključio je selektor "orlova".

Podsetimo, Srbija najpre 24. septembra od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje Švedsku, a tri dana kasnije gostuje Norveškoj u Ligi nacija.

BONUS VIDEO: Menigova majstorija i novi gol Partizana protiv Radnika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)