SVI SE SMEJU UKRAJINSKOM KLUBU: Černomorec predstavio pojačanje iz Švedske urnebesnim "fotošopom" (FOTO)

Novosti online

12. 01. 2022. u 13:39

FK ČERNOMOREC iz Odese, trenutno 13-plasirani tim u ukrajinskoj ligi, pohvalio se na zvaničnom Instagram nalogu novim pojačanjem, a fotografija švedsog štopera Daglasa Bergkvista koju su tom prilikom podelili izazvala je šok, nevericu i smeh navijača.

СВИ СЕ СМЕЈУ УКРАЈИНСКОМ КЛУБУ: Черноморец представио појачање из Шведске урнебесним фотошопом (ФОТО)

EPA/EFE

Šveđaninu koji je ponikao u Engleskoj, tačnije u Redingu, istekao je ugovor sa Kalmarom koji nije želeo da produži saradnju sa ovim 28-gosišnjakom pa je reagovao ukrajinski klub i doveo ga u svoje redove.

Navijači su pozdravili dolazak iskusnog štopera, ali su upravi kluba iz najveće ukrajinske luke predložili da u nastavku prelaznog roka dovedu - grafičkog dizajnera i fotografa! Odgovor na pitanje zašto su navijači izneli ovakav predlog vidi se iz fotografije Bergkvista koju je Černomorec objavio:

Na njoj je švedski internacionalac u crvenom dresu Kalmara, koji je neko, pretpostavimo administrator naloga, u nekom jeftinom programu za obradu fotografija i veoma nevešto "prefarbao" u crno-plave boje Černomoreca i to mu nije bilo dovoljno nego je dodao i natpis "Černomorec". 

- Dizajner se izgleda, dobro proveo za Novu godinu - glasio je još jedan od komentara navijača.

Da sve bude još gore po ukrajinski klub, napravili su i neslanu šalu na račun Šveđaninovog prezimena:

- Četiri suglasnika u prezimenu zaredom su recept za uspeh za bilo kog fudbalskog komentatora - napisali su ispod fotografije.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)